keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Asia, jota ei kannata tehdä väsyneenä

Olen ihminen, joka ei millään pysty odottamaan parempaa hetkeä, jos saan jonkun mielestäni hyvän idean. Oli sitten yö tai päivä, oli siihen sitten sopivia välineitä tai ei. Pakko on kumminkin kokeilla.

Voin kertoa, että ei ole välttämättä mikään ihanteellisin aika alkaa ompelemaan yhtään mitään yöllä yhden aikaan väsyneenä ja etenkään, jos et löydä ainuttakaan nuppineulaa. No mutta, kyllähän nyt jokainen osaa suoraa saumaa ommella! Ja ei sekään mitään, jos meinasit tehdä tyynynpäällisen, mutta et omista ainuttakaan irrallista vetoketjua saati nättiä nappia. Kyllähän se nyt siistinä pysyy, ainakin koirataloudessa! Ei kai nyt kukaan tyynynpäällisiä pese? :-)

Noh, täytyy sanoa, että lopputulos ei välttämättä ollut ihan sitä mitä ajattelin, sillä viimeinen sivu tekeleestä vetää hieman mutkalle ja tokihan sauma olisi kivempi sisäänpäin käännettynä. Viimeisessä saumassa näkyy hyvin myös se, että en löytänyt oikean väristä lankaakaan. Täytyy korjailla paremmalla ajalla. Sitten joskus... :)Olen aina tykännyt näistä tällaisista enkeleistä, mutta en ole saanut ostettua aikaisemmin. Nyt ne löysivät kumminkin paikkansa kotoani.

2 kommenttia:

anniina kirjoitti...

Olet siis ollut samoissa askareissa kuin minä. Todentotta, itsekin huomasin, että kannattaa lopettaa siinä vaiheessa kun vielä hyvin menee. Mutta eihän sitä millään malta... :D

Villa Vaarala kirjoitti...

Niinpä niin!
Meilläkin ommeltiin yöllä (puolenyön jälkeen) verhoja kun ei uni tullut. Nyt ne odottaa vaan esille panoa. Josko ensi yönä. :-))Oikein mukava kun löysin taas yhden ihanan blogin. Tulen vierailemaan täällä usein. Kevätterveisin Krisse/ Villa Vaarala