perjantai 16. toukokuuta 2008

"Aarteita"

Tongin eilen pitkän tovin mökillä aitan ja navetan "aarteita". Minua on aina viehättänyt vanhoissa paikoissa ajatus siitä kuinka siellä on silloin joskus entisaikaan eletty ja touhuttu. Tykkään vanhan ajan tunnelmasta ja vanhoista esineistä yms.

Eilispäivän tulos:

Äitini parikymppisenä ostama nojatuoli sekä isäni suvun käyttämiä työvälineitä. Tarkoitukseni on tämän kesän aikana kunnostaa kuvassa oleva nojatuoli käyttökuntoiseksi.


Mitä vanhemmat edellä sitä pienemmät perässä. Ukkini 18-vuotiaana aitan kattoon tekemä puumerkki:


Sekä isotätini 18-vuotiaana samaiseen aitan seinään tekemä puumerkki:


Näitä kirjoituksia löytyy enemmänkin, huussin ovessa on isäni 15-vuotiaana (eli lähemmäs 50v. sitten) tekemä kaiverrus sekä sen alapuolella isosiskoni lapsena tekemä kirjoitus. Minnehän minä omat jälkeni jättäisin. :-)

Löysin aitasta myöskin mummoni vanhan kaapin, jonka päällä mummo tiskasi astioita. Olihan se jo melko aikaa nähneen näköinen, mutta minusta silti niin kaunis. Äitini kanssa intimme tovin saanko tuoda kys. kaapin tupaan vaiko en ja lopultahan se tupaan sitten siirtyi.

Mukana myös vahtikoira Veeti.

3 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Moikka Sanna-Mari!

Olipa ihana kun olit käynyt jättämässä kommentin minun blogiini. Pääsin tekemään tuttavuutta tänne sun "pesään" ja ihana oli löytää uusi kiva paikka. Linkitänkin tässä juuri omaani.. (Pidän linkkilistaa lähinnä niistä joita itse seuraan ja tässä uusi sellainen!!)

Aurinkoisia ajatuksia lähettelee

Hannis

Anonyymi kirjoitti...

Hei Sanna-Mari!
Ompa sinulla kiva blogi, minä katselen toisinaan näitä sivuja ja on oikein kivaa kun sattuu tulemaan suomenkielisiä blogeja (useimmin ovat espanjankielisiä). Terveisin "Maiju"

tiina kirjoitti...

Ihastuttava tuo tuoli! :)