sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Sunnuntai

Hyvin toimii kyllä tämä toisten ihmisten blogien selailu, kun Tiinan blogia lukiessa tuli tarve alkaa siivoamaan omassakin kodissa. Voi olla kyllä ihan aiheellistakin, kun täällä näyttää lähinnä tuolle mitä kuvassa. Kätevintä koirataloudessa on jättää imuri lattialle, kun sitä kumminkin tarvitsee näin hiekka-aikaan useaan otteeseen päivässä. ;)
Huomenna sitten pesen ikkunat!


Takana leppoinen vapaapäivä. Ikkuna auki makuuhuoneessa, parvekkeen ovi olohuoneessa. Linnut laulavat ja ikkunasta leijailee grillauksen tuoksu... onneksi pääsee ensi viikolla mökille muutamaksi päiväksi rentoutumaan. Kesä on aivan selvästi tulossa, on sitä kauan odotettukin!

Olen ollut koko päivän uskomattoman hyvällä tuulella, ei ollenkaan ole ollut havaittavissa sitä nenän nyrpistelyä ja kireyttä mitä aikaisemmin. Toivottavasti suuntaus jatkuu.

Kävimme Kyöstin kanssa kävelemässä Väinölänniemellä. Alla muutama kuva.

2 kommenttia:

anniina kirjoitti...

Heiii!
Mukava nähdä sinutkin täällä. Ihania kuvia ja Köpistä on tullu jo niin iso poika. Tainut tehdä Neu sille hyvää kun näyttää saaneen vähän massaakin lisää. :)
Nuo teidän ukin puutyöt on kyllä hienoja ja kun luin sun tekstejä niin aloin melkein itkee. Joo, herkillä taas käydään täällä päässä. :D

Sarppa kirjoitti...

Tulinpa vasta vierailulle =)

Onpas sinulla tosi suloinen koira ja meilläkin imuri aika usein ''valmiustilassa'' milloin missäkin..