maanantai 21. huhtikuuta 2008

Kohti kirjakokoelmaa

Tämän vuoden puolella innostuin taas pitkästä aikaa lukemaan kirjoja, ja uutena innostuksena jopa ostamaan niitä omaksi. Koska opiskelijan budjetti on rajallinen kirjoja on kertynyt hyvin maltillisesti, mutta tässä tämänhetkinen tilanne:


Ehdottomia suosikkejani tällä hetkellä ovat Torey Haydenin kirjat, niitä on kertynyt nyt kaksi kappaletta, tarkoituksena olisi hankkia ainakin kaikki suomeksi julkaistut.
Dekkarikirjailijoista mielenkiintoinen uusi tuttavuus minulle on Jo Nesbø, jonka kirjoittamia kirjoja olisi myöskin tarkoitus haalia lisää, nyt kun alkuun on päästy.
Vielä jonain päivänä minulla on se ikioma kirjasto, jossa on metreittäin ja taas metreittäin loistavia kirjoja, uutuuksia ja klassikoita. :)

1 kommentti:

Susan kirjoitti...

Siitä on hyvä lähteä liikkeelle! Kirjat ovat ihania. Sain pitkän tauon jälkeen lukemisesta kiinni kun poikani oli 1-5kk ikäinen. Hänen nukkuessaan luin hänen vieressään kirjaa. Nyt poika on jo 10kk ikäinen ja lukeminen on jäänyt taas vähemmälle. Tällä hetkellä luen iltaisin aina muutaman sivun ennen kuin nukahtan. Nyt on käsillä A.Solzjenitsynin "Syöpäosasto". Solzjenitsynia on ihan pakko lukea, kirjansa ovat erittäin hyviä.

Me olemme suurimman osan kirjoistamme hankkineet huuto.netin kautta, käytettynä ja halpana. Sopii budjetillemme. :-)