maanantai 7. heinäkuuta 2008

Hiusjuttuja

Kävin pitkästä aikaa kampaajalla, kun hiusväri alkoi olemaan jo aika haalistunut ja oma maantienvärinen juurikasvu pilkisti liian kanssa. Leikata en antanut, kun haluan pitää pitkästä aikaa vähän pidempää mallia ja toisekseen on paljon kätevämpää, että hiukset ylttävät kiinnikin kunnolla.

Viimeaikoina on tullut kiinnitettyä myös huomiota siihen millaisilla aineilla hoidan hiuksiani. Ennen käytin oikeastaan vain jotain markettituotteita ja värjäsin hiukset aina itse. Hiukset oli sitten sen mukaisessa kunnossakin, ikuisesti jäänyt erään kampaajan kommentti mieleen, "miten sä oot oikein saanut sun hiukset tällaiseen kuntoon?!". Siitä oppineena olen jättänyt etenkin monivärjäyksen ainoastaan kampaajien hoidettavaksi.

Shampoista on oikein hyvä XZ:n suklaa & vanilja shampoo, erityisesti tykkään kun ei sisällä silikonia ja tuoksukin on miellyttävä.
Hoitoaineista tykkään erityisesti Sebastianin Potion ysistä sekä Lanzan Hair-repair leave in protectorista. Etenkin ensin mainittu tekee hiuksista todella pehmeät, mutta hinta on hieman liian kallis, jotta viitsisi kys. tuotetta koko ajan käyttää.

Yritin tuossa ottaa kuvaakin hiuksista, mutta se olikin helpommin sanottu kuin tehty. Minulle on joskus tuumattu erään entisen työkaverin toimesta, että "miks et ole alkanut kuulantyöntäjäksi, kun sulla ois kaikki fyysiset edellytykset siihen?", jokainen voinee itse kuvasta päätellä onko edellytyksiä vai ei... :D Sarjassamme sanonta, joka olisi ehkä kannattanut jättää sanomatta.


2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihanan moniväriset hiukset! Tämäkin tyttö hankkii syksyllä taas raitoja.:)

Tiina kirjoitti...

Sun hiukset on kyllä niin ihanan paksut ja hyväkuntoisen näköiset, ole ihan reilusti ylpeä niistä. Minä ainakin olisin. :)

Olen kyllä samaa mieltä tuosta markettituotteet vs. kampaamotuotteet. Eron huomaa selkeästi ainakin omassa tukassa. Välillä tuntuu, että tulee hifisteltyä vähän liikaakin mitä tulee hiustenlaittoon. :D