maanantai 30. kesäkuuta 2008

Kenkiä

Onpas kulunut useampi viikko siitä, kun viimeksi olen tänne jotain kirjoittanut. Kesä hurahtaa ohi ihan huomaamatta, kun menee niin iso osa ajasta töissä. Vapaa-ajalla tulee sitten oltua huomattavasti vähemmän tietokoneen ääressä mitä talvisin. Vaikka huomaapahan tuon ihan kaikkialla netin ihmeellisissä paikoissa. :) Foorumeilla, toisten blogeissa...

Vapaa-ajalla on tullut luettua vino pino kirjoja, kaunokirjallisuutta, lähinnä dekkareita. Niitä on myös tullut aika reippaasti lisää tuonne kirjahyllyynkin. Joskus kun jaksaisi, niin voisi omaksi iloksi tehdä jonkinlaisen tietokannan minne lisäilisi aina kun tulee hommattua uusia.

Alennusmyynneissä on tullut pari kertaa käytyä ja mm. uusia kenkiä hankittua. Koko ajan polttelisi, että täytyisi lähteä vielä katsomaan jos löytyisi jotain kivaa ja edullista, mutta täytyy yrittää olla maltillinen... :)

Oikein mukavaa viimeistä kesäkuun päivää ja tulevaa heinäkuuta kaikille! Toivottavasti saataisi vähän kesäisempää säätäkin jossain välissä.

1 kommentti:

Susan kirjoitti...

Ajattelinkin jo välillä, että mitähän sinulle kuuluu ja oletko jo terve - olit silloin viimeksi sairas. Minäkään en ole ehtinyt päivittämään blogiani, kesää kesää... :D