keskiviikko 19. marraskuuta 2008

... Vai tuleeko?

Kauan sitä kestikin. Nyt on koko illan satanut vettä ja räntää vaihtelevasti. Kävin Kyöstin kanssa illalla 1,5h:n lenkillä ja koko reissun ajan satoi kaatamalla räntää. Valkeasta maasta ei ollut enää tietoakaan. Kyösti ei toki ollut moisesta säästä moksiskaan, mutta minua alkoi paluumatkalla jo hieman häiritä, kun housut liimantuivat jalkoja vasten.

Onneksi kotona pääsi sitten lämpimään suihkuun, sytyttelemään tuoksukynttilöitä ja leipomaan teeleipiä. Glögiä olisin kaivannut seuraksi, mutta jouduin tyytymään Glögin makuiseen siideriin.

Syödessäni leipäsiä selailin netistä erinäisiä sivustoja ja törmäsin tällaisiin:

Delissu's, aivan ihania pikkukoirien sadetakkeja ja muita koiraihmisten tuotteita. Tuollaisen sivulla myytävän sateenvarjon voisin ottaa itselleni milloin tahansa. Näyttäisi olevan vielä marraskuun ajan (tai niin kauan kun tuotetta riittää) tarjouksessa 20e. Harmi että omaan budjettiin ei juuri nyt sovi enempää ylimääräisiä ostoksia.

Kuva Design Delin sivulta.

Toinen mihin ihastuin palavasti on nämä Porvoon taidekoulun valmistuttamat torttukuosiset Teema-mukit. Näitä tilasinkin kaksi kappaletta muiden Teema-mukien kavereiksi. Voiko enää suloisempia mukeja ollakaan?
Mukin OVH 19,80e kpl.
Kuva myöskin Design Delin sivulta.

Toinen houkutteleva sivusto on Soap Factoryn verkkokauppa, josta voi ostaa erilaisia saippuoita. Tuolta tekisi mieli tilata joulun tuoksuinen Noel-saippua, mutta taidan jättää toiseen kertaan kumminkin.

Kolmas verkkokauppa, josta voisin tilata esimerkiksi joulukoristeita on Augustin huvilan kauppa. Suosittelen tutustumaan, jos pitää yhtään romanttisemmasta tyylistä.
Kauppaa pitää Paperia Pariisista blogin kirjoittelija Hannis, jonka blogissa on ihastuttavia kuvia ja käsitöitä roppakaupalla. :)

Ei kommentteja: