tiistai 18. marraskuuta 2008

Talvi todella tulee

Aamulla heräsin siihen, kun nenääni haisi järkyttävä pas*a. Kyösti oli tutkinut eilen roskapussia ja löytänyt sieltä broilerin jämät, tokihan niitä oli pitänyt maistella. Kanaemona jo kyttäsin sitä koko illan, ettei vaan mahdollisesti syödyistä luista tule ongelmia. Yön aikana oli sitten alkanut mahakin toimimaan ja aamu oli sitten sen mukainen...

Mutta vaikka pääsin heti ensitöikseni hinkkaamaan lattiaa, niin ulos astuessa varhaiseen talviseen aamuun piristyin kummasti. Olen aina aikuisiällä jossain määrin inhonnut talvea, mutta täytyy sanoa, että tämän pitkän harmaan jakson jälkeen oli todella piristävää nähdä valkeaa lunta kaikkialla. Niin eri valoisaa mihin on nyt tottunut. Jospa tuosta lumesta saisi vähän energiaa itsellekin, hämäryys kun on laittanut aika reippaanlaisesti väsyttämään.

Lumesta ja pikkupakkasesta reipastuneena meinaan käydä tänään normaalia pidemmän lenkin Kyöstin kanssa. Ja sovitella illalla Kyöstille hankittua punaista kulkusin koristeltua kauluria. Sitä pidetään sitten jouluna. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

tiina kirjoitti...

Siellä on jo lunta! Voi vene, että mä olen vähä kateellinen. Saa nähdä tuleeko tänne koko talvena. :/