keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Seitsemän asiaa

Kun muutkin, niin minäkin...

1. Pidän järjestelmällisyydestä. Rutiinit rauhoittavat minua. Jos stressaa pystyn rentoutumaan mm. siivoamalla. Kotona täytyy olla aina perussiistiä, joka aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia koiran vuoksi.

2. En pidä ihmisistä, jotka puhuvat paskaa minulle yhteisistä kavereistamme. Välit viilenevät herkästi tällaisissa tilanteissa. Kaksinaamaisuus on inhottava piirre ja pyrin välttämään sitä viimeiseen saakka.

3. Olen ollut aivan toisenlainen 13-15-vuotiaana mitä minusta voisi olettaa. Tuolloin tuli juotua reippaasti, poltettua, lintsattua koulusta yms. hurmaavaa. Ehkä siksi olenkin nyttemmin näinkin rauhallinen mitä olen. :)

4. Olen huono käsittelemään rahaa. Saan kyllä asiani hoidettua, mutta rahaa ei ikinä jää säästöön (eipä sillä, että nyt olisi mahdollista säästää muutenkaan, vielä), tärvään kaiken mitä jää. Tästä en kylläkään ole viitsinyt ottaa stressiä, säästän sitten kun olen 100% työelämässä.

5. Tahdon oppia mahdollisimman paljon uusia juttuja, olla perillä maailmalla tapahtuvista asioista, tutustua uusiin erilaisiin ihmisiin ja nähdä erilaisia maailmankolkkia. Ei ne eletyt vuodet, vaan se vuosien sisältö.

6. Minulla on todella ihanat vanhemmat, joista olen hyvin onnellinen. Minulla on yhden täyssiskon lisäksi kolme sisarpuolta, joihin on etäiset välit. Ko. asia harmittaa minua ja haluaisin oppia tuntemaan heidät paremmin.

7. Olen tällä hetkellä tyytyväisempi elämääni kuin kertaakaan aikaisemmin "aikuisiällä".

Ei kommentteja: