perjantai 8. elokuuta 2008

Kirpparijuttuja

Olen pitänyt lähikuntaa Siilinjärveä aina vähän mitäänsanomattomana paikkana, mutta välillä sieltä löytyy ihan mielenkiintoisia paikkoja. Tänään huomasin, että sieltähän löytyy useampi kirpputori. Kahdessa käväisin ohimennen ja molemmista löytyi ostettavaa pikkurahalla.

Kirpputori Toivonsäteestä mukaan tarttui 3e:lla kaksi matkalaukkua. Olen noita laukkuja katsellut aikaisemmin ainoastaan huuto.netistä ja siellä niistä on pyydetty aikamoisia hintoja (20e->), mutta tuolla oli tosiaan kaikki laukut 1-6e, vähän koosta ja kunnosta riippuen. Ostin myös yhden kirjan eurolla, uudenveroinen ja juonikin vaikutti ihan kiinnostavalle.
Ko. paikalle plussaa siitä, että tuotto menee hyväntekeväisyyteen (ymmärsin myyjän puheesta, että raha- ja vaateapuna Karjalaan). Kontissa on minusta aika naurettavan korkeitakin hintoja välillä, sieltä en ole viitsinyt kertaakaan mitään ostaa.
Tuolla olisi ollut myös virkattuja liinoja ym. mitä voisi käyttää vaikka tyynyliinoihin tms. koristeena, lähtöhinta 0,20e. Niitä pitää käydä katsomassa paremmalla ajalla.Toisesta kirpparista tarttui mukaan syksyksi jonkun neuloma hartiahuivi, jota voi käyttää kaulaliinan tapaan. Hinta oli vain 4,50e, mikä minusta on ihan kelpo hinta tuollaisesta jonkun itse käsin tekemästä (jokuseen kertaan käytetty).

Siilinjärvellä ja Nilsiässä on myös kiva sisustuskauppa Iloinen Viivi, josta ostin esim. viime jouluna melkein kaikki naisille menevät joululahjat. Etenkin jos tykkää Marimekon tuotteista, niin siellä kannattaa käväistä.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Samalla mökiltä löydetty entinen kahvipurkki sai uuden elämän maustepussien säilytyspaikkana. Vähän muokattuna, kun tuossa lappusen alla lukee "kahvia".


3 kommenttia:

anniina kirjoitti...

Ihania hienoja löytöjä ja tuo vanha kahvipurkki kyllä kruunaa koko komeuden. :) Pitäisikin nyt lomalla joku päivä kävästä tuolla siilin kirppareilla, missäs päin ne siellä ovat?

aini kirjoitti...

Mahtavia löytöjä! Löysin itsekin kesällä tuollaisen samanlaisen sinisen kahvipurkin mökkimatkan varrelta. Mökkeily kannattaa kaikin puolin siis:)

Anonyymi kirjoitti...

Siilinjärvellä käydessä kannattaa myös katsastaa Kirpputori Matilda, Kirpputori Wilhelmiina ja EkoAalto. Paljon kaikkea kivaa olen löytänyt sieltäkin. T. Laura